Concept wandelnetwerk Kansrijk Groningen

donderdag 01 juni 2017

Concept wandelnetwerk Kansrijk Groningen

Uw input is nodig! Gebiedskenners gevraagd!

Vanaf de zomer vorig jaar zijn in de 9 betrokken gemeenten schetsbijeenkomsten gehouden voor een nieuw wandelnetwerk. Samen met wandelliefhebbers uit de gemeenten Winsum, De Marne, Eemsmond, Delfzijl, Appingedam, Loppersum, Bedum, Ten Boer en Slochteren zijn de wensen en verbeterpunten geïnventariseerd. De uitkomsten van deze inventarisatie zijn in kaart gebracht en hieronder in te zien.

Graag ontvangen wij uw reactie op het concept vóór maandag 19 juni 2017. (We gaan terughoudend om met de opname van nieuwe trajecten en vragen u vooral te kijken naar veiligheid, haalbaarheid en toegankelijkheid.)

 

 

 

Ook kunt u de kaarten raadplegen via de viewer: https://goo.gl/0HP992 (rechts op de kaart vindt u de legenda, BLP = boerenlandpad).

Per gemeente is een kaart gemaakt waarin het concept wandelnetwerk in zwart is weergegeven. Ook zijn vragen over het netwerk opgenomen in het paars
Deze vragen zijn bovendien genummerd met de naam van de gemeente en een cijfer (Appingedam 1 bijvoorbeeld).

U kunt tot maandag 19 juni 2017 op de vragen reageren via routebureau@landschapsbeheergroningen.nl. Vermeld per opmerking de titel van de vraag (Appingedam 1 bijv.). 

Appingedam Appingedam

Bedum Bedum

De Marne De Marne

Delfzijl Delfzijl

Eemsmond Eemsmond

Loppersum Loppersum

Slochteren Slochteren

Ten Boer Ten Boer

Winsum Winsum

Deel deze pagina