Vrouwen lopen voor vrouwen

Vrouwen lopen voor vrouwen

 

Onder het motto ‘Vrouwen lopen voor vrouwen’ is zaterdag rond Nienoord bij Lettelbert een wandeltocht. Er kan 10 tot 20 kilometer worden afgelegd. Deelnemers leggen minimaal 50 euro sponsorgeld in. De opbrengst komt ten goede aan opvang van vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Stichting Terwille in Groningen runt twee opvangcentra in Noord-Nederland en Frankrijk.

Voorgaande jaren wandelen we in Drenthe, rondom Zeegse of Anloo, nu gaan we genieten van het Groningse landschap. 

Het belooft weer een prachtige dag te worden: met een uitdagende route, een heerlijke lunch, lekkere achtergrondmuziek en een indrukwekkend verhaal van een jonge vrouw die uit de prostitutie stapte.

Samen een hart voor vrouwen in de prostitutie
Met elkaar hopen we een mooi bedrag op te halen voor kwetsbare vrouwen die graag een nieuwe start willen maken. Terwille is onderdeel van Stichting De Hoop en biedt hulp aan mensen met een verslaving. Daarnaast helpt Terwille vrouwen die uit de prostitutie willen stappen en/of die slachtoffer zijn van mensenhandel of loverboys. 


Locatie
De startlocatie waar je wordt verwacht is Dorpshuis Westerkwartier (Hoofdstraat 190,
9827 PD in Lettelbert). 


Inschrijven
Houd je van wandelen én wil je je inzetten voor kwetsbare vrouwen in onze samenleving? Kom dan samen met je vriendinnen, moeder, (schoon)zussen of buurvrouw in beweging en doe gezellig mee!

Schrijf je in voor deze tocht! 

Deel deze pagina