Midzomernachtloop 2017 Natuurmonumenten

Midzomernachtloop 2017 Natuurmonumenten

Midzomernachtloop 2017

Beleef een mooie midzomeravond in De Onlanden. Tijdens het invallen van de nacht ontdek je dat de natuur nooit slaapt. Misschien hoor je de hompende roerdomp of het 'kreks kreks' van de kwartelkoning. Kom ruim op tijd om te genieten van de Midnight tea met live muziek.

De Onlanden

Dit relatief jonge natuurgebied zal je verrassen. Met op de achtergrond de skyline van de stad Groningen kun je hier heerlijk fietsen en wandelen. Zeker in de avond!

Heel veel vogels met een verrassing

Tijdens de bijna langste dag van het jaar hoor je hier bij het invallen van de avond de kwartelkoning, veldleeuwerik en misschien de hompende roerdomp. De Onlanden werd een aantal jaren geleden als waterbergingsgebied ingericht, maar is inmiddels ook een prachtig natuurgebied. Naast de vele vogelsoorten heb je hier grote kans op een ontmoeting met een koppeltje reeën en wie weet de otter? Ruimte genoeg voor iedereen! Naast het natuurschoon trakteren we je ook op een optreden van de dames van Trainplein. Zij zullen je onderweg op een ludieke manier nog meer vertellen over De Onlanden.

Midnight tea op De Onlanderij

Voor de wandeling heb je vast wel zin in een Midnight tea met verschillende huisgemaakte specialiteiten. Op deze zomeravond kun je genieten van live muziek op de heerlijke plek De Onlanderij. Tijdens deze plek zullen boswachters je vast enkele geheimen van de nacht laten ontdekken.

In Groningen zijn twee wandelingen te lopen, beide door de Onlanden.

 

Schrijf je in via onderstaande links:

https://www.lopenvoordenatuur.nl/wandeling/de-onlanden 

https://www.lopenvoordenatuur.nl/wandeling/de-onlanden-oerrr

Deel deze pagina