Historische- en natuurwandeling Westerwolde met lunch

Historische- en natuurwandeling Westerwolde met lunch

Op vrijdag 30 juni 2017 organiseert Gasterij Natuurlijk Smeerling een 17 km lange wandeling door de natuur en historie van Westerwolde. Westerwolde bestaat voor maar liefst 2.200 hectare bos en natuurgebied. Enkele van de bossen zijn zeer oud en hebben een hoge natuurwaarde. In de bossen kunt u prachtig wandelen. Het gebied heeft een rijke historie.

Natuurfotograaf en Westerwoldekenner Meijco van Velzen neemt u met deze wandeling als gids mee door dit prachtige gebied en haar geschiedenis. Hij laat de verschillende landschappen zien, verteld over de flora en fauna en de Burcht in Wedde, de Giezelbaarg, Roel van Duijn en Geertje trenning. Wandelen door Westerwolde is een ware beleving!

De start van de wandeling is om 10.00 uur bij de Gasterij Natuurlijk Smeerling. Tijdens de route, in Wedde, krijgen de deelnemers een lunch aangeboden. De wandeling eindigt rond 15.30 uur weer in Smeerling.

Voor de wandeling zijn stevige schoenen nodig. En neemt u vooral uw verrekijker en een fototoestel mee!

Start Locatie: Gasterij Natuurlijk Smeerling

Aanvang: 10.00 uur
Kosten: € 12,50, inclusief lunch.

Opgave en interesse (mail en/of telefoonnummer) graag voor 24 juni mailen naar: info@gasterij-natuurlijk-smeerling.nl of 0599-312611.

Deel deze pagina